Algemene voorwaarden

Aankoopvoorwaarden:
Vermelde prijzen voor de aangeboden artikelen zijn exclusief verzendkosten. Betaling dient vooraf te worden gedaan d.m.v. overboeking op het rekeningnummer dat vermeld wordt bij de afrekening van uw bestelling.

Leveringsvoorwaarden:
Levering van de door u bestelde artikelen geschiedt nĂ¡ ontvangst van uw betaling. Het is ook mogelijk de artikelen op te komen halen na gemaakte afspraak.

Aansprakelijkheid:
Voor misverstaan, vertragingen, niet behoorlijk overkomen van bestellingen en mededelingen ten gevolge van het gebruik van internet in het verkeer tussen u en Van Trommelen, beschadiging en/of vermissing van uw pakket tijdens bezorging door de post, is Van Trommelen NIET aansprakelijk.

Voorraad:
Wij adverteren verder op diverse marktsites en hebben persoonlijk contact over eventuele aankopen. Wijzigingen op deze website worden handmatig ingevoerd, het kan dus voorkomen dat wij met een door u besteld artikel, toch al net in onderhandeling zijn met iemand anders, al achten wij de kans daarvoor zeer klein, daar de website met grote regelmaat up to date gehouden wordt. Maar houdt u hier desondanks toch rekening mee.

Tenzij anders vermeld zijn alle producten op deze website, gebruikte (tweedehands) goederen.